Yaşam

Kıvanç Talu ve Beril Talu’nun terkedilen köpeği hayatını kaybetti

100 milyon liralık dolandırıcılık iddiasıyla gündeme gelen ve haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, Lina isimli 16 yaşındaki köpeklerini geride bıraktıkları klinikte hayatını kaybetti.

Kıvanç ve Beril Talu’nun otel odasına bırakılan hasta köpeği Lina, hayvanseverlerin yardımıyla kliniğe götürülerek tedavi altına alındı. Yaklaşık bir aydır tedavi gören Lina’nın dün gece hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hayvan hakları savunucusu Banu Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Lina’nın öldüğünü duyurdu. Kıvanç ve Beril Talu çiftine birçok takipçi üzüntüsünü dile getirerek tepki gösterdi.

Aydın, Lina’nın ölümünün ardından şunları paylaştı:

“Ailenden saydığın insanlar tarafından böyle bir sona mahkum edildiğin için yüreğim acıyor. Affet! Yarın onu elbette hakkıyla gömeceğiz, en azından bunu hak ediyor, 16 yaşında olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Beril & Kıvanç Talu, yaşadıklarınızı öyle ya da böyle yaşayacaksınız.”

Ne oldu?

Kıvanç Talu ve Beril Talu’nun reklam bütçesine yatırım yapanlara yüksek kazanç vaad ederek çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edildi. Talu çiftinin 100 milyon liralık dolandırıcılığın ardından Portekiz’e kaçtığı iddia edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu